Будинок казковий п'яти поверховий

/Files/images/IMG_2510.JPGДля дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку зустріч з казкою завжди жадана. Хоча казку люблять всі: і дорослі, і діти. Вони люблять слухати, читати і вигадувати казки самі. Тому юним читачам нашої бібліотеки пропонуємо відкласти всі свої справи і приготуватися до пізнавальної мандрівки, де на вас чекають герої улюблених казок. У вигляді казкового палацу для вас відкрилась виставка - знайомство « Будинок казковий п’ятиповерховий». Ця незвичайно - казкова виставка має чотири розділи:/Files/images/IMG_2492.JPG

/Files/images/IMG_2493.JPG1) « Наш народ багато знає - про все в казках розповідає»/Files/images/IMG_2495.JPG

2) « Тут зарубіжні цікаві герої - у казочках завжди будуть з тобою»

3) « І сюди заглянь будь ласка, тебе запрошує літературна казка»

4) « Тебе вітає повість-казка,тому читай її будь ласка»

Крокуючи казковими/Files/images/IMG_2494.JPG сходинками, ви зустрінете в/Files/images/IMG_2497.JPGідомих улюблених героїв, поринете у світ їхніх пригод, комусь будете співчувати, щось змусить вас замислитись та зробити висновки. Вони навчать вас розпізнавати добро і зло, стати сильнішими і добрішими. Кожна полиця виставки наповнена народними та літературними казками, а поряд з книгами зручно вмостилися казкові герої: працьовитий і сміливий півник, Незнайко, Золота рибка та Івасик Телесик, Попелюшка та, зачинена у високій вежі Рапунцель з довгим , прекрасним золотистим волоссям.

Любі читачі! Неймовірні пригоди і вірні друзі чекають на вас. Тож читайте, захоплюйтесь казками, бо в них втілилася споконвічна народна мудрість, кмітливість, хоробрість і доброта.

Кiлькiсть переглядiв: 594